Pieczone, gotowane i w sosie mięso na różne okazje

Pieczone, gotowane i w sosie mięso na różne okazje
 
Autor: Marzena Wasilewska
Oprawa: miękka
Ilość stron: 176
Format: 160x210 mm
Wydawnictwo: Świat Ksiązki
ISBN: 9788379435135
egzemplarz archiwalny
 
 
W książce znajduje się 100 pomysłów na pyszne potrawy z mięs, które można podać jako danie główne, przystawkę lub gdy przyjdą goście. Są tu zupy gulaszowe, dania jednogarnkowe z mięsem i warzywami, zrazy zawijane, gołąbki, kilka pomysłów na żeberka, pieczony schab i karkówkę. Potrawy zostały podzielone tematycznie na zimne i gorące oraz dania z cielęciny, wołowiny, wieprzowiny i baraniny. Dla wielbicieli babcinej kuchni i poszukiwaczy nowych smaków.
 

Napisz swoją recenzję